duminică, 2 februarie 2014

Un caz incredibil JOEL CÁRDENAS BARO



Joel Cárdenas Baro de 40 ani cu sarcom de san cu reaparitia tumorii în aceeași zonă , după doi ani . Consum ASEA pana in prezent 4,5 cutii . A început cu 1 doza ( 120ml ) dupa care a luat  cate 30ml la fiecare ora , fără întrerupere . In prezent consuma o sticla pe zi ( 960 ml ) . Tratament aproximativ 1,5 luni  .

Fotografia din stânga este înainte și fotografia imediat după .

Schimbări manifestate :

- In prima zi de consum de Asea , i-a revenit apetitul .

- Dupa prima doza de  Asea  a incetat sa mai ia laxative și digestia și procesul de evacuare au fost regularizate . Înainte de Asea , chiar folosind laxative , Joel evacua sânge . Dupa consumul de  Asea , i s-a regularizat digestia  fără sânge .

- După ce a luat Asea pentru o săptămână  Joel a renuntat sa mai ia 2  medicamente puternice pentru durere

- În primele zile ale consumului de Asea , Joel a avut o schimbare dramatică în starea de spirit . El a trecut  de la a fi deprimat la a se simti  foarte bine. Joel s-a ridicat din pat și a inceput să desfășoare mai multe activități , cum ar fi să plece de acasă , sa mearga la supermarket , etc . Nivelul de energie este puternic crescut . Înainte se simtea f.slabit , iar acum se simte foarte bine .

- După 5 săptămâni de consum de  Asea , Joel avut o reducere semnificativă a dimensiunii tumorii , cam de 2 cm în diametru . Această scădere a dimensiunii tumorii este un procent foarte mare din masa totală . Cu această reducere a dimensiunii tumorii , i s-a închis o rană care s-a creat în axilă , cauzată de creșterea necontrolată a tumorii .

-O alta scimbare semnificativa pe care doctorii au remarcat-o a fost in textura tumorii , adica nu mai este dura ceea ce este un lucru extrem de pozitiv in evolutia acesteia .

Mai jos aveti marturia lui  Joel cu cuvintele sale exacte :

" Numele meu este Joel Cardenas . Eu sunt un martor real a acestui produs care a schimbat viața mea și recuperarea mea este uimitoare . M-a ajutat în probleme ale pielii , inflamații , problemele mele de stomac și au redus , de asemenea, durerea , oferindu-mi o mulțime de energie pentru a trăi .

 Multumesc  ASEA "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu