miercuri, 29 ianuarie 2014

Suntem responsabili de ce ni se intampla

Trei motive pentru care adevaratele solutii impotriva afectiunilor grave sunt ascunse!

 Motivul #1. Exista o tona de medicamente care stau pe saci de bani. Gandeste-te cati bani ai dat la doctor pana acum, probabil se strange o suma frumusica... acum gandeste-te cati bani ai dat pe medicamente... Majoritatea doctorilor isi i-au comisioane din toate retetele pe care le scriu, inclusiv retetele compensate! Si cu asta am zis tot! De ce ti-ar mai recomanda remediu naturist? Lui ce-i iese?

 Motivul #2. Doctorul de familie nu are timp sa te indrume. Educarea pacientilor cu privire la o dieta si un stil de viata sanatos necesita timp - iar doctorii cu adevarat buni, nu prea mai au timp in ziua de azi. (In medie, isi petrec aprox. 8-12 minute cu fiecare pacient.) In plus revenim la motivul #1... vulpile din industria farmaceutica nu recompenseaza doctorii pentru educatia care o ofera pacientilor, ci pentru cantitatea de medicamente vanduta. Asadar, doctorii nu au nici timpul necesar si nici nu sunt stimulati financiar pentru a-si educa pacientii, chiar daca educatia ar fi cel mai bun remediu impotriva multor boli.


 Motivul #3. Majoritatea bolnavilor cred ca solutiile nemedicamentoase sunt greu de pus in practica sau ineficiente. Marii colosi farmaceutici vor ca noi sa credem asta! Nu vor sa fie pusi in situatia de a pierde profituri de miliarde de dolari, lucru ce se intampla de fiecare data cand ies la iveala metode alternative impotriva anumitor boli.

 Batalia cu vulpile din industria farmaceutica... Castigata de noi


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu